Påskhälsning - Information

Bästa medlemmar,

Här kommer en liten påskhälsning från styrelsen samt lite information om det som sker.

 

Det börjar spira i våra rabatter och det närmar sig vårstädning. HSB har redan hjälpt oss med grusupptagningen och den 23 april samlas vi för att ytterligare snygga till.

Den 30 maj håller vi vår Årsstämma. Till denna vill vi att ni anmäler er så vi vet hur många, som vill äta innan stämman. Se anslagstavlan.

Rest Min Gårds nya ägare började i veckan med lunchservering, men även för avhämtning av mat. För att locka er att prova har vi gjort ett avtal att under nästa vecka (v 15)  får medlemmar och medföljande en bra rabatt på lunchpriset genom att uppge namn och att man är medlem i Brf Askims Torg. Under kommande vecka (onsdag) återupptas också den populära quiz-kvällen.

Askims Sushi har en jämn tillströmning av långväga och lokala besökare som vill njuta deras goda rätter. Yoco & Mimmi har nu bett föreningen att få möjliggöra att utöka genom placering av 3 möbelgrupper utanför lokalen mot staketet. 

Salong DK fortsätter med sina uppskattade tjänster och har byggt upp en fin kundkrets, som sträcker sig lång utanför torget. Om du inte redan är kund så ta en titt in till Darin och hennes medarbetare och diskutera hår, naglar och fotvård.

Askims Frukthall försöker komma igång, men som ni ser går det trögt att få fart på verksamheten. Många uppskattar att hämta sina beställa varor i leveransboxarna, men Bilal säger att man tyvärr inte köper något på väg ut. Även små köp hjälper till så försök att gynna affären så hoppas vi att Bilal får ekonomi att köpa in mera, som vi önskar handla.

Med sjunkande och stabiliserande elpriser så ser styrelsen över den införda avgiften för att boka bastu. Vi överväger att återgå till att man kan boka utan avgift igen.

Målningsarbetet av våra balkongstöttor väntas komma igång under våren. Arbetet kommer naturligtvis att innebära en del störningar men vi hoppas på er förståelse. Vi kommer att informera mera detaljerat om arbetet när vi tecknat avtal med entreprenören.

Brandskyddsarbetet pågår kontinuerligt och vi har haft hjälp av en brandskyddskonsult att titta igenom vår fastighet. Husen är nu 10 år gamla och det viktigaste är att man testar sin brandvarnare och om nödvändigt byter ut den.

Glad Påsk önskar vi alla! 

Styrelsen